Direct contact opnemen? Bel: 085 – 06 06 600

Engelse taxi voor trouwdag, evenement of promotie

Wat dacht u van een originele ‘English Cab’ bestuurd door een chauffeur gekleed in een mooi kostuum?
Dé manier om u te verzekeren van een gedenkwaardige aankomst.

Engelse taxi huren op trouwdag

Engelse taxi voor uw trouwdag

Onze Engelse Fairway taxi ziet er niet alleen geweldig uit, u heeft binnen ook volop de ruimte. Ideaal voor bruidjes met een mooie, klassieke bruidsjurk. U stapt sierlijk via het opstapje in de taxi die voldoende ruimte biedt aan uw hoepeljurk en sleep. Zelfs bruidsmeisjes en –jonkertjes kunnen gezellig meerijden. Ook de bruidegom zal genieten van deze relaxte manier van vervoer. Geen zenuwen over het rijden in een dure en onbekende auto op deze toch al spannende dag. Laat u gewoon lekker rijden in stijl. U voelt zich een echte ‘English gentleman’.

Vervoer in Engelse taxi voor evenementen

Engelse taxi voor evenementen

Heeft u binnenkort een chique evenement? Bijvoorbeeld een galafeest, een filmpremière of een gemaskerd bal? Onze ‘English Cab’ maakt het helemaal af. Maak een onvergetelijke entree en stap in stijl die rode loper op.
Originele auto voor promotiedoeleinden

Engelse taxi voor promotiedoeleinden

Gaat u een reclamefilmpje opnemen? Of maakt u een heuse promotietour om uw bedrijf of dienst te onder de aandacht te brengen? Denk dan ook eens aan het inzetten van onze originele ‘English Cab’. Met deze aandachttrekker heeft u veel bekijks, en dat is nou precies uw bedoeling!

Trouwpakket voor slechts 285 euro