Direct contact opnemen? Bel: 085 – 06 06 600

Engelse Fairway Trouw Taxi

Fairway taxi

De Fairway taxi (FX4) werd in 1958 geïntroduceerd in London. Zijn voorloper, de FX3, dateert al uit 1948. Het design van deze authentieke Londense taxi is bedacht door de bekende Austin fabriek. Ontvang geweldige bonussen op de site met pelikan. Beperkt aanbod. De taxi domineerde decennia lang het straatbeeld in Londen en werd pas in 1997 vervangen door een qua uiterlijk bijna identiek maar gemoderniseerd exemplaar. Het eerste dieselmodel uit 1958 had een 2,178 liter dieselmotor, vier cilinders, een topsnelheid van 96 kilometer per uur en drie versnellingen. Er zijn in totaal circa 77.000 Fairway taxi’s geproduceerd. Klik hier voor meer foto’s

Engelse Dubbeldekker

Engelse dubbeldekker

Wie kent niet de Londense dubbeldekker? De dubbeldekker werd in 1956 geïntroduceerd en tot 1969 geproduceerd. Het ontwerp is geavanceerd te noemen voor haar tijd. Vanaf 1980 werd de beroemde bus langzaamaan vervangen door nieuwe bussen. Momenteel rijdt de dubbeldekker in Londen nog op twee speciale trajecten voor toeristen. De beste spelaanbiedingen in betchan ons casino volg de link!

Huurt u de Fairway taxi als bruidswagen? Als u de dubbeldekker erbij huurt voor het vervoer van uw gasten is het plaatje compleet. Maar de bus kan natuurlijk ook apart worden gehuurd voor vervoer naar een feest of concert of tijdens de carnaval. Klik hier voor meer foto’s

Partybus

Partybus

Wilt u ook uw gasten in stijl vervoeren naar de feestlocatie? De Partybus is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, partyverlichting en gekoelde drankjes. Uw gasten zijn al in een feeststemming voordat het feest begonnen is. Als dat niet gezellig wordt! De bus kan naar wens worden versierd voor bruiloften, carnaval, themafeesten, verjaardagen, etc. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op.

Taxi

Heeft u na uw huwelijksfeest een taxi nodig voor naar het hotel? Of u zoekt een bob die u gasten veilig naar huis brengt? Onze taxiservice biedt vervoer op maat, zorgeloos uw gehele gezelschap van A naar B. Uiteraard is onze taxiservice ook te reserveren voor andere gelegenheden!

Trouwpakket voor slechts 285 euro