Direct contact opnemen? Bel: 085 – 06 06 600

TROUWVERVOERSERVICE

Wilt u onze Engelse Taxi graag huren op uw trouwdag? Maak dan gebruik van ons speciale trouwpakket. U betaalt hiervoor een vaste prijs van € 285,00. U krijgt hiervoor drie uur gebruik van de Engelse Taxi inclusief chauffeur, brandstof en honderd vrije kilometers. Daarnaast zorgen wij voor mooie bloemen voorop de auto en een fles feestelijke champagne. Profiteer van dit aantrekkelijke trouwpakket en voorkom onverwachte kosten achteraf.

Is drie uur voor u niet lang genoeg? Voor extra huurtijd rekenen wij een toeslag van € 35,00 per half uur en € 0,25 per gereden kilometer. En zoekt u nog iemand voor uw fotoreportage? Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Check vandaag nog of onze Engelse Taxi beschikbaar is voor uw trouwdag via het contactformulier. Maak uw wensen kenbaar en wij gaan direct voor uw aan de slag!

VERHUURSERVICE ENGELSE TAXI

Het huurtarief van onze Engelse Taxi is als volgt: € 75,00 per uur en € 0,25 per gereden kilometer. Wij hanteren een minimale huurperiode van één uur. Onze Engelse Taxi wordt uitsluitend inclusief chauffeur verhuurd.

Onze standplaats is Nootdorp (omgeving Den Haag/Delft/Rotterdam). Dat is het uitgangspunt voor de berekening van de huurtijd en de gereden kilometers. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.

Op al onze vervoersdiensten hanteren wij de Algemene Voorwaarden.

Trouwpakket voor slechts 285 euro